Héctor Amelló candidat a l'alcaldia de Figueres ens explica el seu projecte de ciutat

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Apunyalament greu a Figueres en una baralla a la Plaça de l'Estació

  Apunyalament greu a Figueres en una baralla a la Plaça de l'Estació


  Un home ha estat apunyalat al coll en una baralla a la Plaça de l'Estació de Figueres. L'agressor, detingut per la Guàrdia Urbana, vivia en un pis ocupat amb la víctima, amb qui ja havia tingut conflictes anteriors.

 • Figueres inaugura la Fira IMPULSA per promoure el canvi energètic

  Figueres inaugura la Fira IMPULSA per promoure el canvi energètic


  La Fira IMPULSA, dedicada al canvi energètic i impulsada per l'Ajuntament de Figueres, l'Institut Català de l'Energia, el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, s'ha iniciat avui amb la participació de més de 40 expositors i 400 persones acreditades. L'esdeveniment se centra en les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible.

 • Malestar i desercions a les barraques de Figueres: “pèrdua d'autonomia i diàleg trencat”

  Malestar i desercions a les barraques de Figueres: “pèrdua d'autonomia i diàleg trencat”


  El Consell Local de Joventut de Figueres denuncia la pèrdua d'autonomia de les entitats en la gestió de les barraques de la Santa Creu. L'AEiG Sant Pere i Jovent Republicà han abandonat l'organització per la falta de diàleg amb l'ajuntament.

 • L'Ajuntament de Figueres respon a les acusacions d'actituds "amenaçants i vexatòries" i obrirà una investigació

  L'Ajuntament de Figueres respon a les acusacions d'actituds "amenaçants i vexatòries" i obrirà una investigació


  L'Ajuntament de Figueres ha emès un comunicat en resposta a les greus acusacions formulades per l'Agrupament Escolta i Guia Sant Pere. L'equip de govern demana col·laboració per a esclarir els fets i obre la porta a investigar les possibles actuacions inadequades. A més, expressa la seva sorpresa davant les queixes del Consell Local de Joventut i es mostra obert a millorar el model participatiu de les Fires i Festes de la Santa Creu.

 • Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb 5 km més de carrils bici

  Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb 5 km més de carrils bici


  L'Ajuntament de Figueres presenta un projecte per ampliar la xarxa de carrils bici en 5 km, reforçant la mobilitat sostenible a la ciutat. Amb una inversió de 1,4 milions d'euros, cofinançada al 50% per Fons Europeus Next Generation, la iniciativa busca crear una ciutat més amable per a vianants i ciclistes, millorant l'accessibilitat, la seguretat i l'amplitud dels recorreguts.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR