Anunci Demòcrates

REGIDORES-MARIBEL MACHADO 02/11/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Roses

  Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Roses


  Samuel Menacho és el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Roses a les eleccions municipals que se celebraran al mes de maig. El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha volgut destacar la tasca realitzada pels regidors actuals.

 • Èxit rotund en la primera LAN Party de Roses

  Èxit rotund en la primera LAN Party de Roses


  Roses ha celebrat aquest cap de setmana el primer Saló de Tecnologia i Manga amb LAN Party. S’ha realitzat a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports i durant tres dies han passat un gran nombre de jugadors i participants en aquest gran festa de la tecnologia.

 • Bosses de tela per evitar el plàstic al mercat itinerant

  Bosses de tela per evitar el plàstic al mercat itinerant


  L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses està repartint 2.000 bosses de tela als mercats itinerants del diumenge. Aquesta setmana ho ha fet al Mercat de la Roba i la propera setmana ho farà al Mercat de la Fruita i la Verdura.

 • Junt per Roses inicia un cicle de Xerrades que allargarà fins les municipals

  Junt per Roses inicia un cicle de Xerrades que allargarà fins les municipals


  La candidata a les municipals per Junts per Roses, ha preparat pel proper divendres a dos quarts de 8 del vespre, una xerrada que es la primera d’un seguit d’accions que realitzaran fins a les eleccions municipals del proper mes de maig, la convidada en aquesta primera acció serà la que havia portat la conselleria d’afers socials Violant Cervera, que parlarà sobre la llei de la dependència. Junts per Roses, faran mes xerrades d’aquesta mena fins al proper mes de maig, per explicar als votants temes de rellevància.

 • Joan Plana presenta la seva candidatura per optar a la alcaldia de Roses

  Joan Plana presenta la seva candidatura per optar a la alcaldia de Roses


  El pròxim divendres a les 19 h al vestíbul del Teatre Municipal de Roses, Joan Plana, presentarà la seva candidatura a ERC de Roses per a eleccions del proper 28 de maig. Després de mostrar la seva voluntat per a tornar a encapçalar la llista republicana com va fer a la conferència "Roses: Construint un futur compartit" on va explicar el projecte que te per a Roses

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR