"ADN KM0 PARLEM AMB LA MARÍA LEÓN, DRAMATURGA I DIRECTORA TEATRAL

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Cartell de Les Rutes de la llibertat a Llançà
 • Palau-Saverdera s'enfronta a la sequera amb mesures per reduir el consum d'aigua

  Palau-Saverdera s'enfronta a la sequera amb mesures per reduir el consum d'aigua


  .L'augment del turisme estival i els canvis climàtics han elevat el consum d'aigua a Palau-Saverdera, un municipi amb un gran nombre de piscines privades. L'ajuntament ha pres mesures per conscienciar els residents i millorar la gestió de l'aigua, com la instal·lació de comptadors digitals.

 • Llançà potenciarà l’escamarlà perquè sigui un element de promoció i un distintiu de la vila

  Llançà potenciarà l’escamarlà perquè sigui un element de promoció i un distintiu de la vila


  .L'escamarlà, un crustaci apreciat en la cuina catalana, es convertirà en un element distintiu de Llançà gràcies a una campanya impulsada per l'Ajuntament i la Confraria de Pescadors. Aquesta campanya inclou iniciatives turístiques, comercials i educatives amb l'objectiu de reforçar l'escamarlà com a producte local i promoure el desenvolupament econòmic sostenible.

 • El cantant de Llançà, Fredrik Strand, seleccionat al talent-show suec "Idol"

  El cantant de Llançà, Fredrik Strand, seleccionat al talent-show suec "Idol"


  .Fredrik Strand, un cantant i compositor de Llançà d'origen suec, ha estat seleccionat com a primer candidat oficial per a la nova temporada del programa de talents "Idol" de la televisió sueca TV4. Va obtenir una plaça directa després de ser el més votat pel públic a les classificacions finals amb la seva interpretació de "Stad i ljus." Aquesta oportunitat inesperada li permetrà competir pel premi principal, que inclou 100.000 euros i un contracte per editar un àlbum.

 • Q.H.P. LLANÇÀ 29/09/2023

MÉS NOTÍCIES: