EN OBERT- Etna Estrems ens explica el seu projecte per l'Escala

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Detenen a El Pertús un conductor amb 790 kilograms de pol·len de cànnabis

  Detenen a El Pertús un conductor amb 790 kilograms de pol·len de cànnabis


  .Els agents duaners d'El Pertús han interceptat un conductor que transportava 790 kilograms de pol·len de cànnabis en una furgoneta. La droga, valorada en 7,9 milions d'euros al mercat negre, es trobava amagada en 20 fardells al maleter del vehicle. El conductor ha estat detingut i condemnat a quatre anys de presó, a més d'una multa de 7,9 milions d'euros.

 • La Guàrdia Civil intercepta 5,6 kg de cocaïna en un control fronterer

  La Guàrdia Civil intercepta 5,6 kg de cocaïna en un control fronterer


  La Guàrdia Civil ha decomissat 5,6 kg de cocaïna i ha detingut un home hongarès en un control a l'AP-7, direcció nord (França). Els agents van descobrir la droga amagada entre l'equipatge del sospitós, identificat durant una inspecció rutinària.

 • Q.H.P. LLANÇÀ 23/02/2024
 • La Generalitat impulsa oficines bancàries mòbils a 44 municipis de l’Alt Empordà

  La Generalitat impulsa oficines bancàries mòbils a 44 municipis de l’Alt Empordà


  La Generalitat ha adjudicat a CaixaBank i Caixa Enginyers el servei d'oficines bancàries mòbils, que donarà cobertura a 118 localitats sense sucursal a la demarcació de Girona, 44 municipis de l’Alt Empordà. Amb aquesta iniciativa, es pretén garantir l'accés als serveis financers a gairebé 26.491 habitants, posant de manifest la voluntat del Govern de promoure la igualtat d'oportunitats sense tenir en compte la ubicació o les competències digitals dels ciutadans.

 • Vies Verdes Girona estrena planificador d'itineraris

  Vies Verdes Girona estrena planificador d'itineraris


  El Consorci de les Vies Verdes de Girona presenta un nou planificador d'itineraris per a la xarxa de vies verdes de les comarques gironines, tant per a senderisme com per a cicloturisme. L'eina permet crear rutes personalitzades d'un dia o per etapes, amb tota la informació necessària per a les sortides: serveis turístics, punts d'interès i serveis per a cicloturistes.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR