Q.H.P. Castelló d'Empúries 04/11/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Torna el Festival de les Aus en el marc del 40 aniversari del Parc

  Torna el Festival de les Aus en el marc del 40 aniversari del Parc


  Del 6 al 10 de desembre, torna una nova edició del Festival de les Aus al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i aquesta vegada en el marc del 40 aniversari del Parc. Es tracta d’una trobada per a naturalistes de totes les edats on fer activitats i tallers per a endinsar-se en el món de l'observació i estudi dels ocells i conèixer les espècies que podem trobar en aquesta zona protegida.

 • L’Ecomuseu Farinera fa els deures del seu Pla Estratègic

  L’Ecomuseu Farinera fa els deures del seu Pla Estratègic


  L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries ha elaborat el Projecte de disseny del nou espai expositiu sobre l’alimentació i de renovació de l’accés al museu i eix recepció-botiga-vestíbul amb el suport econòmic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 • Castelló celebra el ple ordinari de novembre aquest dijous

  Castelló celebra el ple ordinari de novembre aquest dijous


  Amb 13 punts a l’ordre del dia aquest dijous es celebrarà el ple ordinari de novembre a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Entre els punts més destacats hi ha l’aprovació si s’escau d’autoritzar la modificació de l’art. 4 dels Estatuts de la societat Cenet 06 SA i acordar la continuïtat de la prestació del servei.

 • La biblioteca de Castelló s’apunta al cicle 78 RPM per al foment de la música

  La biblioteca de Castelló s’apunta al cicle 78 RPM per al foment de la música


  Sis biblioteques de diversos municipis de les comarques gironines participen al cicle 78 RPM per al foment de la música, entre elles la de Castelló d'Empúries. El projecte, impulsat pel servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, programa vint-i-quatre activitats entre novembre de 2023 i juny de 2024.

 • El Restaurant Empòrium manté l’Estrella Michelin i guanya l’Estrella Verda

  El Restaurant Empòrium manté l’Estrella Michelin i guanya l’Estrella Verda


  Un any més el Restaurant Empòrium de Castelló d’Empúries ha estat distingit amb una Estrella Michelin. En aquesta edició però també s’ha emportat un altre premi prestigiós com és l’Estrella verda, que certifica la responsabilitat amb la sostenibilitat a l’hora de cuinar.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR