Q.H.P. Llançà 28/10/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Palau-Saverdera s'enfronta a la sequera amb mesures per reduir el consum d'aigua

  Palau-Saverdera s'enfronta a la sequera amb mesures per reduir el consum d'aigua


  .L'augment del turisme estival i els canvis climàtics han elevat el consum d'aigua a Palau-Saverdera, un municipi amb un gran nombre de piscines privades. L'ajuntament ha pres mesures per conscienciar els residents i millorar la gestió de l'aigua, com la instal·lació de comptadors digitals.

 • Llançà potenciarà l’escamarlà perquè sigui un element de promoció i un distintiu de la vila

  Llançà potenciarà l’escamarlà perquè sigui un element de promoció i un distintiu de la vila


  .L'escamarlà, un crustaci apreciat en la cuina catalana, es convertirà en un element distintiu de Llançà gràcies a una campanya impulsada per l'Ajuntament i la Confraria de Pescadors. Aquesta campanya inclou iniciatives turístiques, comercials i educatives amb l'objectiu de reforçar l'escamarlà com a producte local i promoure el desenvolupament econòmic sostenible.

 • El cantant de Llançà, Fredrik Strand, seleccionat al talent-show suec "Idol"

  El cantant de Llançà, Fredrik Strand, seleccionat al talent-show suec "Idol"


  .Fredrik Strand, un cantant i compositor de Llançà d'origen suec, ha estat seleccionat com a primer candidat oficial per a la nova temporada del programa de talents "Idol" de la televisió sueca TV4. Va obtenir una plaça directa després de ser el més votat pel públic a les classificacions finals amb la seva interpretació de "Stad i ljus." Aquesta oportunitat inesperada li permetrà competir pel premi principal, que inclou 100.000 euros i un contracte per editar un àlbum.

 • Q.H.P. LLANÇÀ 29/09/2023
 • Curs oficial de marger impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà

  Curs oficial de marger impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà promou una formació de 140 hores per obtenir la titulació CQP N1 en l'ofici de marger, contribuint a la valorització del patrimoni de pedra seca i al desenvolupament local. La pedra seca, declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, experimenta un augment d'interès i demanda, però es necessiten professionals qualificats en aquest àmbit a Catalunya..

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR