QUE HA PASSAT a Castelló d'Empúries i Empuriabrava - 23/09/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple

  El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple


  Agostino Avventurato, portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries en el primer ple ordinari de la legislatura ha presentat una moció -que ha acabat sent aprovada- que demana un estudi per intentar posar una petita llançadora per passar la gent d’un costat a l’altra de la bocana amb la idea d’unir el Passeig Marítim amb la platja petita per evitar desplaçaments amb cotxe.

 • Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera

  Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera


  A l’Assemblea General Ordinària de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua de la Plana Litoral de la Muga celebrada a Castelló d’Empúries s’hi ha aprovat l’acta de la reunió de la Junta General Ordinària de 16 de desembre de 2022, s’han renovat els càrrecs nombrant a l’alcaldessa de Castelló d’Empúries com a nova presidenta de l’ens, s’ha donat informació tècnica del seguiment del Pla d’actuacions i s’ha aprovat el tancament de comptes del 2022. L’assemblea s’ha fet en un moment molt delicat com és l’estat d’emergència per sequera. L’assemblea s’ha tancat amb els precs i preguntes dels assistents.

 • Continuen les portes obertes de les classes de zumba

  Continuen les portes obertes de les classes de zumba


  La setmana passada es va estrenar una de les noves activitats que ofereix l’Agenda Formativa de Castelló d’Empúries. Es tracta de la zumba una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí i coreògraf colombià, Alberto "Beto" Pérez. Es tracta d’una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories. Fer Zumba també ajuda a enviar més aire als pulmons. La setmana passada en motiu de l’estrena de l’activitat es va oferir jornada de portes obertes i per continuar promocionant les classes i donar a tothom l’oportunitat de provar-ho s’ha decidit ampliar aquestes portes obertes aquesta setmana també. Les classes es fan els dilluns i els dimecres de 9.30h a 10.30h del matí al pavelló. Només cal portar roba esportiva i vambes amb la sola neta. La zumba s’ha introduït a l’Agenda Formativa a petició dels ciutadans.

 • Resum del precs i preguntes de Castelló d'Empúries 28/09/2023
 • Les escoles tornen a navegar amb el programa Esport Blau

  Les escoles tornen a navegar amb el programa Esport Blau


  .Castelló d’Empúries participa al programa Esport Blau Escolar, impulsat per la Federació Catalana de Vela l’any 2017 i que té com a objectiu aproximar i promoure la vela entre els alumnes de 5è de primària dels centres educatius del litoral català. Per a desenvolupar aquest programa, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament d’Ensenyament i el d’Esports, finança més del 60% del seu cost. El programa combina educació i esport, i proposa una activitat de formació poliesportiva en l’esport de la vela integrada dintre de l’assignatura d’Educació Física. Els pilars de l’Esport Blau Escolar són: la pràctica esportiva de la vela, el respecte al medi i a les nostres arrels, el treball en equip i l’amor pel mar.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR