Festa "#17480". Carnet Jove de Roses. 24 setembre

 • Publicat a Agenda

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Cam Owen i Susan Ghent campions del món de Hobie Cat 16

  Cam Owen i Susan Ghent campions del món de Hobie Cat 16


  Els australians guanyen el campionat del món de catamarans Hobie 16 Worlds Costa Brava que s’ha disputat a la Badia de Roses. Han participat 228 tripulacions de 23 països. Ara el proper campionat que se celebrarà en aquestes aigües és el Campionat del Món Optimist al mes de juny del 2023 on s’espera la participació de més de 300 nens i nenes de fins a 65 països.

 • Reclamen ajuts per armadors i mariners de la pesca pels costos causats per la guerra

  Reclamen ajuts per armadors i mariners de la pesca pels costos causats per la guerra


  El Govern reclama que s'habilitin ajuts per compensar els armadors i mariners de la pesca pels costos addicionals causats pel conflicte d'Ucraïna. El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha defensat que els ajuts tinguin un fort component social per garantir condicions de vida dignes als treballadors de la mar.

 • No s’han trobat pops adults a la Badia de Roses

  No s’han trobat pops adults a la Badia de Roses


  El projecte “Un Pop de Gram” que ha realitzat la Fundació Alive ha detectat que de les olles que havien instal·lat un 80% a les badies de Roses i Pals cap d’elles han estat utilitzades en algun moment per pops. Tot i això no s’ha observat cap exemplar adult durant el transcurs del projecte ni ha tingut lloc cap posta entre el mes de juny i setembre.

 • Antonio Rodríguez del CV Blanes guanya el Regata N2 Techno

  Antonio Rodríguez del CV Blanes guanya el Regata N2 Techno


  Aquest cap de setmana ha quedat inaugurada la temporada de regates 2022/2023 pel GEN Roses. Dissabte i diumenge va organitzar dues de les proves puntuables per optar a la competició a nivell nacional.

 • Se celebra la primera Festa 17480 amb molta participació

  Se celebra la primera Festa 17480 amb molta participació


  Aquest cap de setmana s’ha realitzat la primera edició de la festa 17.480. Un esdeveniment pensat per els més joves de Roses que s’ha celebrat a la Ciutadella i que també ha servit per poder fer una valoració del pla local de joventut.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR