Els millors moments de l'ADN KM0

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Prop de 400 castellonins ja han fet la votació del Pressupost Participatiu 2023

  Prop de 400 castellonins ja han fet la votació del Pressupost Participatiu 2023


  Un 3,9% dels veïns i veïnes amb dret a vot; o el que és el mateix, un total de 397 persones, ja han pres part en la votació final del Pressupost Participatiu 2023 a Castelló d’Empúries per a escollir a quins projectes volen destinar 250.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal.

 • Engega el Mou-te i Rasca edició comerç local

  Engega el Mou-te i Rasca edició comerç local


  Els comerços de Castelló i Empuriabrava adherits a la campanya Mou-te i rasca repartiran més de 1.000 premis directes valorats en més de 6500 €. De fet, del 19 de setembre al 2 d’octubre les persones que han comprat en algun dels establiments adherits a la campanya han participat en el Mou-te i Rasca edició Empuriatapes. Entre totes les “butlletes rasca” que s’han repartit en aquest període hi ha hagut 500 targetes premiades amb una tapa per gaudir-la a qualsevol restaurant participant en l’Empuriatapes. Els afortunats poden bescanviar el premi durant els dies que dura l’Empuriatapes, del 30 de setembre al 12 d’octubre. Però aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida a la segona fase de la campanya Mou-te i rasca. En total hi ha 57 negocis del municipi adherits a la campanya, 29 del centre històric i 28 d’Empuriabrava, que s’identifiquen amb un Codi QR a través del qual es pot consultar tota la informació i funcionament del joc.

 • Minut de silenci per rebutjar l’assassinat de la dona d’Empuriabrava

  Minut de silenci per rebutjar l’assassinat de la dona d’Empuriabrava


  Un cop la família ha encaixat el xoc inicial per l’assassinat de la dona alemanya a Empuriabrava del passat 23 de setembre, aquest dilluns s’ha organitzat un minut de silenci a la plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries. L’acte, organitzat conjuntament pel portaveu de la família i l’Ajuntament ha servit per acomiadar a la víctima i rebutjar qualsevol mena d’acte violent al municipi. A la concentració hi ha assistit representants polítics i amics i coneguts de la víctima que no residia tot l’any a la urbanització però sí que hi passava llargues temporades.

 • Ciudadanos decebut per la falta de suport de la moció que va presentar al ple

  Ciudadanos decebut per la falta de suport de la moció que va presentar al ple


  Pel que sembla hi haurà un abans i un després pel que fa a la relació política del grup de Ciudadanos amb la resta dels partits de l’oposició de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. El seu portaveu, Fernando Fernández, es mostra dolgut per la manca de suport dels grups de l’oposició respecte a la moció que Ciudadanos volia presentar en el darrer ple ordinari.

 • Empuriabrava acull amb èxit les activitats de “Sent la Badia”

  Empuriabrava acull amb èxit les activitats de “Sent la Badia”


  La Badia de Roses celebra enguany el 10è aniversari de la seva integració en l’Associació de les Badies Més Belles del Món -una quarantena a tot el món-, motiu pel qual ofereix un programa de 10 experiències de benestar (totes elles gratuïtes i amb reserva prèvia), en honor a aquest reconeixement. La programació ofereix diferents propostes que es realitzen els cinc caps de setmana d’octubre i que tenen lloc en diferents emplaçaments dels quatre municipis que conformen la badia: l’Escala-Empúries, Sant Pere Pescador, Roses i Castelló d’Empúries-Empuriabrava. Aquest darrer municipi ha estat l’encarregat d’oferir les primeres activitats dissabte amb la proposta de practicar earthing sentint el contacte amb el mar i la terra amb les onades trencant als peus i diumenge practicant ioga sensorial envoltats de natura o sobre una planxa de pàdel. ‘Sent la Badia’ ofereix una visió integradora de la qualitat de vida a nivell físic, mental, emocional i espiritual. Com dèiem totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a la Oficina de Turisme de Roses, tel: 972 25 73 31 o bé al correu turisme@roses.cat.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR