Q.H.P ROSES 06/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Teatre Presentació conte i taller a la Biblioteca. 7 octubre
 • Humor i solidaritat contra la leucèmia al Teatre de Roses

  Humor i solidaritat contra la leucèmia al Teatre de Roses


  Després de dos anys de parèntesi per la pandèmia, els monòlegs solidaris de Roses tornen amb força. La iniciativa, que recapta fons per a la investigació de la leucèmia, ha estat un èxit rotund, amb dues sessions plenes a vessar.

 • Roses, un destí de luxe per a creuers

  Roses, un destí de luxe per a creuers


  El World Navigator, un creuer de luxe operat per Atlas Ocean Voyages, ha atracat al port de Roses, com a part de la seva ruta pel Mediterrani. Els passatgers han tingut l'oportunitat de visitar aquesta ciutat costanera i gaudir de les seves atraccions turístiques.

 • Absolta una treballadora immobiliària acusada d'estafa

  Absolta una treballadora immobiliària acusada d'estafa


  .L'Audiència de Girona absol una treballadora immobiliària acusada d'estafar uns 80.000 euros en la compravenda d'una casa a Roses el 2008. La sentència destaca la manca de documents que detallin la relació contractual i critica la dilatada instrucció del cas.

 • 'Renovem-nos' qüestiona un estudi eòlica marina

  'Renovem-nos' qüestiona un estudi eòlica marina


  El col·lectiu 'Renovem-nos' qüestiona l'últim estudi científic sobre l'eòlica marina i crida a implementar parcs flotants com a mesura contra el canvi climàtic. L'estudi planteja preocupacions sobre la biodiversitat i solapaments amb zones protegides.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR