Q.H.P ROSES 06/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Primeres imatges del Dofí Mular alimentant-se a les xarxes d’arrossegament


  L’entitat SUBMON ha fet públiques les primeres imatges submarines gravades al Mediterrani Occidental i a la Península Iberica del Dofí Mular alimentant-se a les xarxes d’arrossegament. Les imatges s’han obtingut en el marc del projecte ‘Costera: Comportament Submarí de Tursiops truncatus a les xarxes d’arrossegament al nord de Catalunya’

 • Projecte d’urbanització dels terrenys al voltant del cementiri


  En el darrer ple s’ha aprovat el projecte d'urbanització, de l’espai que envolta el cementiri municipal, compres entre els carrer molt hble. president Josep Irla i Bosch, camí del cementiri , carrer Pere II i carretera del mas Oliva, que abasta un espai d’uns 4200m2, on es plantaran arbres es reordenarà tota la vegetació es construirà un muret a mena de banc, s’enjardinarà l’espai al costat de la porta nord del cementiri. El projecte també contempla el trasplantament de 4 oliveres i té un pressupost de 440.000 €

 • Reclamen ajuts per armadors i mariners de la pesca pels costos causats per la guerra

  Reclamen ajuts per armadors i mariners de la pesca pels costos causats per la guerra


  El Govern reclama que s'habilitin ajuts per compensar els armadors i mariners de la pesca pels costos addicionals causats pel conflicte d'Ucraïna. El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha defensat que els ajuts tinguin un fort component social per garantir condicions de vida dignes als treballadors de la mar.

 • No s’han trobat pops adults a la Badia de Roses


  El projecte “Un Pop de Gram” que ha realitzat la Fundació Alive ha detectat que de les olles que havien instal·lat un 80% a les badies de Roses i Pals cap d’elles han estat utilitzades en algun moment per pops. Tot i això no s’ha observat cap exemplar adult durant el transcurs del projecte ni ha tingut lloc cap posta entre el mes de juny i setembre.

 • Resum de la Junta de Govern del dia 29 09 2022

  Resum de la Junta de Govern del dia 29 09 2022


  Silvia Ripoll ens ha fet avui els resum dels punts que s’han tractat a la junta de Govern, que han estat molts i molt variats, i ens els ha resumit tots, alguns d’ells son les aprovacions dels actes que es faran aquest cap de setmana a la ciutadella i els propers dies 7, 8 i 9 com la IV Fira de la Cervesa Artesana & Music.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR