EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • SOM parla de cultura en el seu 7º col.loqui

  SOM parla de cultura en el seu 7º col.loqui


  SOM aquest dimecres ha estat a la sala gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per parlar de cultura. Al col.loqui que forma part del cicle de xerrades que està organitzant mensualment aquest partit per tractar diferents aspectes del municipi s’hi han presentat propostes per fer dels diferents àmbits culturals de la vila un reclam per a la resta del territori. A banda d’exposar propostes, aquest cicle de col.loquis té com a finalitat escoltar al públic i recollir els seus suggeriments o idees.

 • La policia local estrena càmeres unipersonals

  La policia local estrena càmeres unipersonals


  A l’espera de la posada en funcionament de les càmeres de videovigilància, la policia local de Castelló d’Empúries acaba d’adquirir la última tecnologia en càmeres unipersonals, és a dir, minicàmeres que porten acoblades a l’uniforme els agents. En total se n’han comprat 8 i de moment en portarà una cada patrulla. Amb aquesta nova adquisició la policia local de Castelló d’Empúries es converteix en un dels primers municipis catalans en utilitzar aquest tipus de càmeres.

 • Es posa en marxa la campanya 'Descomptes Encadenats'!

  Es posa en marxa la campanya 'Descomptes Encadenats'!


  Aquest dissabte es posa en marxa la campanya 'Descomptes Encadenats'! Aquesta nova promoció de l’associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava té per objectiu dinamitzar el comerç local i animar als compradors a recórrer els diferents establiments associats per aconseguir descomptes. Cada val serà vàlid només per una compra o servei, i no es podrà acumular ni canviar per diners en efectiu. Les promocions seran vàlides fins el 31 de maig. Durant l’any l’associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava idea diferents campanyes de fidelització per als seus clients. Entre les que han tingut més èxit hi ha la del joc de la Quina, el sorteig de superlots de Nadal o el rasca i guanya. D’aquesta manera es busca premiar a aquelles persones que confien i donen suport al comerç local comprant als establiments del municipi.

 • S’instal.len tòtems als projectes executats dels pressupostos participatius

  S’instal.len tòtems als projectes executats dels pressupostos participatius


  Ja estan instal.lats a la via pública, els tòtems informatius dels projectes que durant la posada en funcionament dels pressupostos participatius ja són una realitat. Per fer un seguiment dels projectes guanyadors que encara no han començat o ho han fet però no estan acabats es pot entrar al web municipal a l’apartat de participació i consultar-los.

 • L'HORA DE L'ALCALDE-Joan Plana 29/03/2023

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR