EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Dijous hi ha ple ordinari a Castelló d’Empúries

  Dijous hi ha ple ordinari a Castelló d’Empúries


  El ple ordinari d’aquest mes de març a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es preveu llarg ja que inclou 31 punts a l’ordre del dia. La majoria dels temes que es posaran sobre la taula són econòmics. L’alcalde de la vila, Salvi Güell, ens en fa cinc cèntims.

 • 4º edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina

  4º edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina


  Aquest diumenge durant tot el matí l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava organitza la quarta edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Enguany hi participaran els establiments: Vedella dels Aiguamolls, Bar el Tronco, Bar Aires Nuevos, Crismiou Foodtruck i Pastisseria Surroca, que oferiran una tapa i una consumició a un preu de 3€. La programació és la següent: El Vermut de Rams ha tingut molt bona rebuda des de la seva primera edició. L’entorn excepcional on es celebra i el bon ambient que s’hi respira l’han consolidat com un dels esdeveniments més esperats de la Setmana Santa a Castelló d’Empúries.

 • Comença el muntatge de la Fira del Vaixell d’Ocasió

  Comença el muntatge de la Fira del Vaixell d’Ocasió


  Castelló d’Empúries és una de les poblacions on tenen base concessionaris nàutics de la majoria de marques existents al mercat. Per això no és estrany que s’hi organitzi una de les fires més importants del vaixell d’ocasió. La Fira que s’inaugura aquest dissabte al migdia ja ha començat amb el muntatge. A la fira s’hi pot trobar un ampli ventall d’embarcacions, des de la típica auxiliar de 4 metres, motores del tipus pesca-passeig , iots de fins a 18m, motos d'aigua i pneumàtiques de 4 a 12 m. La novetat d'aquesta 33a edició és que per primera vegada s'hi exposaran embarcacions de propulsió elèctrica. I si el visitant té un bon pressupost es pot emportar tot el pack ja que a part d’una escola nàutica per treure’s la llicència també hi haurà una immobiliària que vendrà cases amb canal d’Empuriabrava.

 • Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març

  Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març


  3ª Roses ha previst per aquest dimecres a partir de les set de la tarda la celebració del ple ordinari del mes de març que podran seguir en directe per el web d’Empordà Televisió, ple que conte un total de 20 punts en l’ordre del dia del que destaquen. El tercer retre comptes al ple de les sentències i resolucions judicials recaigudes des del 14 de desembre de 2022 fins al 17 de març de 2023. El quart l’aprovació inicial del projecte de reforma de la Gran Via de Pau Casals, des de la riera Ginjolers fins a la rotonda del Mas Oliva. El cinque aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al carrer de la pujada del Puig rom. El sisè aprovar l'adhesió a la marca cicloturisme de l'agència catalana de turisme . El vuitè aprovar inicialment el projecte de millora i ampliació de l'edifici de serveis al camp de futbol de la Vinyassa. El nové aprovar la modificació de l'adhesió al pacte d'alcaldies per l'energia i el clima (paesc) impulsat per la comissió europea i el compromís de reduir les emissions de co2 i aprovació de la documentació del paesc supramunicipal del cap de creus elaborat per la diputació de Girona. El desé aprovar definitivament el projecte pels treballs previs per desenvolupar habitatge assequible i protegit a l'àmbit de la ua-5. El setsé donar compte al ple de la instrucció de secretaria referent a actes de tràmit, constitució i organització de l'ajuntament de Roses una vegada celebrades les eleccions mpals. del 28/05/2023. El dissetè donar compte de la circular de secretaria sobre limitacions a les actuacions municipals durant el període electoral. El divuitè la moció que presenta el grup municipal de lliures per promoure l'esport a Roses. Per acabar amb els punts d’assumptes urgents i el de precs i preguntes

 • Roses serà seu de dues fases de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja

  Roses serà seu de dues fases de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja


  la Federació Espanyola de Futbol, l’Ajuntament i el Club Esportiu Roses Platja han acordat que les pròximes competicions de futbol platja, tant de lliga nacional com de la copa de Catalunya, se celebrin els pròxims mesos a la platja de Roses , població que compta amb una llarga trajectòria i afició en la pràctica i l’organització de competicions d’aquesta disciplina esportiva. Les competicions de la Lliga Nacional aplegaran al llarg del primer cap de setmana de juny una trentena de de partits entre la lliga femenina i masculina, que seran retransmesos per Teledeporte de RTVE. Des de el consistori es valora de molt positiva aquesta decisió Per a la celebració de les diferents competicions, el consistori aportarà la infraestructura i materials necessaris com ara camp de joc i d’entrenament complets, carpes, banquetes, equips de so i electricitat... per al correcte desenvolupament de les proves i activitats.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR