Anunci Demòcrates

EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • S’aproven els pressupostos de Figueres pel 2023

  S’aproven els pressupostos de Figueres pel 2023


  Ahir dimarts al vespre es van aprovar els pressupostos de l’Ajuntament de Figueres per l’any 2023 amb els vots favorables dels quatre partits que formen part del govern de la ciutat. Per altra banda el grup de Junts i el regidor no adscrit van abstenir-se. El grup que va votar en contra va ser Ciutadans qui va dir que “el model de ciutat del govern municipal ha fracassat”..

 • Adaptar els ports i els passejos marítims al canvi climàtic

  Adaptar els ports i els passejos marítims al canvi climàtic


  El Fons Climàtic finançarà els treballs de recerca per adaptar 44 ports de la Generalitat i 32 passejos marítims als impactes del canvi climàtic. Els treballs han de permetre reduir la vulnerabilitat de les zones costaneres, bàsicament per la pujada del nivell del mar i els canvis potencials en el clima d’onatge..

 • Figueres bat el rècord de llicències d'obres menors

  Figueres bat el rècord de llicències d'obres menors


  Figueres ha batut el rècord de llicències d’obres menors. Al 18 de novembre ja es va superar el rècord de llicències que es va produir l'any 2018 amb 518, 5 menys que les que es portaven a mitjans de novembre d'aquest any.

 • ‘Com acompanyar la sexualitat dels infants’

  ‘Com acompanyar la sexualitat dels infants’


  La psicòloga Anna Salvia va oferir aquest passat divendres una xerrada sobre com acompanyar la sexualitat d’infants i joves. Aquesta activitat, que s’engloba dins de l’Aprenem Jugant està impulsada per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses. En aquesta ocasió la xerrada estava destinada a guiar i donar orientacions a pares i mares sobre com acompanyar la sexualitat en la infància, mentre que la que es realitzarà el dia 9 de desembre estarà centrada en la sexualitat dels joves..

 • Aquest cap de setmana Castelló celebra la Fira de Nadal

  Aquest cap de setmana Castelló celebra la Fira de Nadal


  El photocol per fer-se fotos amb el Pare Noel ja és a punt per aquest cap de setmana. L’associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava torna a organitzar la Fira de Nadal i ens proposa un grapat d’activitats paral.leles per gaudir de l’espai mentre s’aprofita per fer les primeres compres nadalenques. La Fira tancarà les parades diumenge al vespre amb el sorteig de 3.000 € de les butlletes que fa dies que es reparteixen als establiments associats i que també es podran aconseguir comprant a la Fira de Nadal. Coincidint amb la fira aquest cap de setmana a Castelló d’Empúries es farà l’encesa dels llums de Nadal.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR