L’HORA DE L’ALCALDE SALVI GÜELL 27/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • La Cúria-Presó amplia el museu virtual

  La Cúria-Presó amplia el museu virtual


  El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó de Castelló d’Empúries ha ampliat el museu virtual amb la digitalització en 3D de sis objectes de la col·lecció museística. Es tracta d’ un fragment de columna de pedra d’època romana; dues làpides amb inscripcions epigràfiques i de diferents èpoques; dos capitells medievals amb escuts heràldics; i un vas sepulcral de pedra d’època moderna.

 • El proper cap de setmana hi ha Fira de Nadal a Castelló d’Empúries

  El proper cap de setmana hi ha Fira de Nadal a Castelló d’Empúries


  Aquest proper cap de setmana arriba la Fira de Nadal de Castelló d’Empúries que organitza l’Associació de Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant el dissabte 2 i el diumenge 3 de desembre la plaça Joan Alsina s’omplirà de parades amb productes nadalencs i s’oferirà un seguit d’actuacions, tallers i música en directe.

 • Junts explica com veu el pressupost presentat per l’equip de govern

  Junts explica com veu el pressupost presentat per l’equip de govern


  El grup de Junts per Castelló d’Empúries i Empuriabrava format per Dolors Barceló i Raquel Domínguez analitzen quins són els aspectes que no acaben de veure clar del pressupost municipal que va presentar l’equip de govern en el darrer ple extraordinari. La sessió va servir per fer-ne l’aprovació inicial.

 • Castelló d’Empúries commemora el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

  Castelló d’Empúries commemora el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones


  Castelló d’Empúries ha commemorat el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb la tradicional lectura del manifest per part de totes les dones regidores de l’Ajuntament i l’espectacle de dansa de la companyia El Paller “Mare balena”.

 • L’Institut escola El Bruel rebutja la violència de gènere

  L’Institut escola El Bruel rebutja la violència de gènere


  Els alumnes de l’institut escola El Bruel d’Empuriabrava han realitzat un llaç humà al pati del centre per mostrar el seu rebuig a la violència envers les dones. Durant tota la setmana passada els alumnes van treballar aquesta problemàtica social.

MÉS NOTÍCIES: