Anunci Demòcrates

Montse Mindan, Miquel Gotanegra i Esteve Guerra, analitzen el turisme a la comarca i les possibilitats de futur

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Héctor Amelló escollit membre del Consell General de Ciutadans

  Héctor Amelló escollit membre del Consell General de Ciutadans


  El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Figueres i també portaveu del partit a la província de Girona ha estat escollit membre del Consell General de la formació política. Va ser a la VI Assemblea General que es va celebrar el darrer cap de setmana.

 • Costart ha presentat el seu segon documental de Llançà

  Costart ha presentat el seu segon documental de Llançà


  S’ha estrenat el segon documental que Joan Costart, president del Centre Cultural i del Bàsquet Grifeu, ha fet de Llançà. En aquest llargmetratge s’han pogut veure filmacions inèdites de la vila dels anys 1927 al 1930. Un acte, la presentació d’aquest treball, que s’ha convertit en una de les activitats principals de la Festa Major de Sant Vicenç.

 • El Coll de Banyuls torna a ser obert per a la lliure circulació.

  El Coll de Banyuls torna a ser obert per a la lliure circulació.


  Aquest divendres, veïns d’Espolla han obert de nou el Coll de Banyuls per facilitar als visitants de Catalunya Nord l’accés a la 26a. Fira de l’Oli i de l’Olivera del diumenge 22, com sempre han fet en les anteriors edicions. Fa més de dos anys que el govern francès va tancar arbitràriament diversos passos transfronterers. El del Coll de Banyuls és una via tradicional de comunicació entre el Rosselló i l’Alt Empordà. Mentre els responsables polítics dels dos estats responsables de la situació es reunien fa pocs dies i no prenien decisions per solucionar una situació injusta que afecta veïns i treballadors d’un costat i altre de la frontera, són els qui en pateixen les conseqüències que ho resolen. Els qui el proper diumenge s’acostin a la Fira de l’Oli i l’Olivera d’Espolla hi trobaran una parada de l’Associació reivindicant l’obertura del Coll i una de les pedres que fins aquest divendres bloquejaven el pas de vehicles. Els que vulguin podran escriure missatges per exigir que es mantinguin oberts tots els camins i carreteres transfrontereres.

 • A l'ADN KM0 parlem amb l'Ana Novella, pintora de Sant Pere Pescador
 • Q.H.P COMARCA 20.01.2023

      

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR