EN OBERT - Conversa amb el creador de continguts Jacint Casademont

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Malestar i desercions a les barraques de Figueres: “pèrdua d'autonomia i diàleg trencat”

  Malestar i desercions a les barraques de Figueres: “pèrdua d'autonomia i diàleg trencat”


  El Consell Local de Joventut de Figueres denuncia la pèrdua d'autonomia de les entitats en la gestió de les barraques de la Santa Creu. L'AEiG Sant Pere i Jovent Republicà han abandonat l'organització per la falta de diàleg amb l'ajuntament.

 • L'Ajuntament de Figueres respon a les acusacions d'actituds "amenaçants i vexatòries" i obrirà una investigació

  L'Ajuntament de Figueres respon a les acusacions d'actituds "amenaçants i vexatòries" i obrirà una investigació


  L'Ajuntament de Figueres ha emès un comunicat en resposta a les greus acusacions formulades per l'Agrupament Escolta i Guia Sant Pere. L'equip de govern demana col·laboració per a esclarir els fets i obre la porta a investigar les possibles actuacions inadequades. A més, expressa la seva sorpresa davant les queixes del Consell Local de Joventut i es mostra obert a millorar el model participatiu de les Fires i Festes de la Santa Creu.

 • Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb 5 km més de carrils bici

  Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb 5 km més de carrils bici


  L'Ajuntament de Figueres presenta un projecte per ampliar la xarxa de carrils bici en 5 km, reforçant la mobilitat sostenible a la ciutat. Amb una inversió de 1,4 milions d'euros, cofinançada al 50% per Fons Europeus Next Generation, la iniciativa busca crear una ciutat més amable per a vianants i ciclistes, millorant l'accessibilitat, la seguretat i l'amplitud dels recorreguts.

 • Figueres celebra la Nit de l'Esport reconeixent 52 esportistes destacat

  Figueres celebra la Nit de l'Esport reconeixent 52 esportistes destacat


  La ciutat de Figueres ha celebrat la Nit de l'Esport, un esdeveniment que reconeix els èxits dels esportistes locals durant la temporada 2022-2023. En aquesta edició, s'han premiat 52 esportistes individuals, 6 equips col·lectius i s'han lliurat 3 guardons de mèrit a la trajectòria esportiva.

 • Detenen a El Pertús un conductor amb 790 kilograms de pol·len de cànnabis

  Detenen a El Pertús un conductor amb 790 kilograms de pol·len de cànnabis


  .Els agents duaners d'El Pertús han interceptat un conductor que transportava 790 kilograms de pol·len de cànnabis en una furgoneta. La droga, valorada en 7,9 milions d'euros al mercat negre, es trobava amagada en 20 fardells al maleter del vehicle. El conductor ha estat detingut i condemnat a quatre anys de presó, a més d'una multa de 7,9 milions d'euros.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR