Anunci Demòcrates

Q.H.P. COMARCA 18/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Jordi Masquef encapçala la llista de Junts per Figueres

  Jordi Masquef encapçala la llista de Junts per Figueres


  A través d’una nota de premsa, el partit de Junts per Figueres, ha fet públic que Jordi Masquef tornarà a encapçalar la llista per a les eleccions municipals del 2023. Masquef diu que vol tornar a recuperar l’alcaldia de la ciutat.

 • 2.618 controls de trànsit durant el llarg pont de la Puríssima

  2.618 controls de trànsit durant el llarg pont de la Puríssima


  El Servei Català de Trànsit estableix un dispositiu especial de trànsit en dues fases pel pont de la Constitució. Els Mossos d’Esquadra desplegaran per tot el territori un total de 3.198 agents i faran 2.618 controls.

  p>
 • La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació

  La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació


  La pandèmia consolida la indústria alimentària com el sector amb més facturació a les comarques gironines. Així ho concreta l’estudi Estructura empresarial de la demarcació de Girona 2022, elaborat pel servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona. El document, que posa sobre la taula la informació empresarial presentada al Registre Mercantil l’any 2020, estima un creixement de cara a l’exercici 2021.

 • A punt l’oferta de cursos de català per al segon trimestre a Roses

  A punt l’oferta de cursos de català per al segon trimestre a Roses


  L’oferta dels cursos de català del segon trimestre, del curs 2022-2023 inclou cursos en la modalitat presencial, en la modalitat virtual en directe (en què hi ha classes síncrones en línia), en la modalitat semivirtual (en què es combinen les sessions virtuals en directe amb el treball autònom de l'alumne), i en la modalitat en línia (en què no hi ha horaris fixos). La formalització de la inscripció serà entre el 15 i el 20 de desembre. Concretament, els dies 15 i 16 s'habilitarà un torn d'inscripció preferent per als aprenents que hagin fet un curs al CPNL durant l'últim any. I el 19 i el 20 de desembre, s'obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s'atén per ordre d'arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d'inscripció i tràmits o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu del territori..

 • Nou segell de qualitat “Sempre Roses, comerç tot l’any”

  Nou segell de qualitat “Sempre Roses, comerç tot l’any”


  Roses vol premiar l’excel·lència del seu comerç i crea el segell de qualitat “Sempre Roses, comerç tot l’any” una nova iniciativa per impulsar el comerç de la població i promoure la seva excel·lència El procediment per certificar els establiments s’iniciarà en breu amb la visita d’una tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica que guiarà els i les comerciants en la preparació per a obtenir el distintiu de qualitat. /span>

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR