Anunci Demòcrates

L'HORA DE L'ALCALDESSA-Núria Escarpanter 09/02/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Activitat del dia 18 al Santuari Mare de Déu del MontActivitat del dia 18 al Santuari Mare de Déu del Mont
 • Cròniques dels partits del cap de setmana del Grifeu de Llançà 27/11/2022
 • Bateig del Pavelló Municipal de Llançà com a "Joan Pacareu"

  Bateig del Pavelló Municipal de Llançà com a "Joan Pacareu"


  Gran festa del bàsquet a Llançà amb la presentació dels equips de CB Grifeu de la temporada 2022/2023. Seguidament l’Ajuntament de Llançà amb la seva Alcaldessa al capdavant han portat a terme la nominació del Pavelló Municipal “Joan Pacareu” al fins ara Pavelló Municipal. Un homenatge a una icone del bàsquet llançanenc i gironí, que ha dedicat tota la seva vida a aquest esport i al seu Club. Tot seguit s’ha otorgat el títol de Soci d’Honor a tres grans ex jugadors d’elit i grans amics del CB Grifeu de Llançà: Jordi Bonareu (FC Barcelona), Emiliano Rodríguez (Real Madrid) i “Ninu” Buscató (Joventut de Badalona). Com a final de festa, s’ha disputat un partit amistós entre el FC Barcelona vs Joventut de Badalona, dins la categoria de Veterans.Tota la informació de la comarca

 • Avui entren en vigor les restriccions per la sequera

  Avui entren en vigor les restriccions per la sequera


  El pantà de Darnius – Boadella es troba al 32,97/ de la seva capacitat. Una xifra preocupant que fa que mirem al cel esperant la pluja que sembla que enguany li costa d’arribar. A partir d’aquest divendres han entrat en vigor les restriccions per sequera. En aquesta notícia els expliquem quines són..

 • Se celebra una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil

  Se celebra una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà va celebrar aquest dijous una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà. Aquesta vegada, el tema central, va tractar del projecte Educació360 que proposa una perspectiva que tingui en compte que a tot arreu s’aprèn i s’educa, en tots els temps, al llarg i ample de la vida..

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR