La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, premiat com a millor càmping sostenible d’Europa

Els càmpings de les comarques gironines han refermat el seu lideratge internacional després d’haver-se endut un dels prestigiosos premis concedits per una de les principals organitzacions del sector a Europa i d’haver quedat finalistes en dues categories.
La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com a Millor càmping sostenible i respectuós amb el medi ambient d’Europa. El guardó l’ha concedit l’associació alemanya ADAC -la que té més socis d’aquell país amb més de 20 milions de famílies associades- durant una gala online celebrada aquest divendres al vespre.  Aquest establiment ha introduït allotjaments 100% autosuficients energèticament, interconnectats de manera intel·ligent per poder compartir l’energia sobrant d’un allotjament a un altre.


En la mateixa celebració, un altre càmping gironí, el Salatà de Roses, ha quedat finalista en la categoria d’accessibilitat i canvi demogràfic. Aquesta categoria premia els establiments que integren i implementen de forma exemplar les conseqüències del canvi climàtic i les exigències d’accessibilitat en els seus allotjaments.
A més, el càmping Empordà de l’Estartit, ha quedat finalista en la categoria de Millor càmping familiar, que concedeix l’associació automobilística de referència als Països Baixos, ANWB. L’establiment gironí ja va rebre aquest guardó l’any passat.

Els càmpings gironins revaliden les tretze distincions europees
Per altra banda, els càmpings gironins han mantingut els tretze reconeixements internacionals que tenien al revalidar els set prestigiosos TotCamping concedits per l’ANWB i els  sis Superplätz que atorga l’ADAC, que equivalen a la categoria de cinc estrelles.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR