Es prorroga la campanya de vacunació de la grip a Roses i Castelló

Enguany la vacunació contra la grip que va començar el passat 15 d’octubre, i que a Roses es realitza al Teatre Municipal, com a la majoria de municipis catalans, fora del centre d’atenció primària per evitar aglomeracions, es prorrogarà uns dies mes, fins al proper 18 de novembre, fins al moment hi ha un 6,9% mes de vacunacions que l’any passat.

 

La campanya de vacunació antigripal estacional s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, persones amb malalties cròniques, majors de 60 anys, dones embarassades,... i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de l’àmbit sanitari i sociosanitari i col·lectius de serveis essencials com bombers, policia, docents, i persones que conviuen a la llar amb persones d’alt risc.

A Castelló d’Empúries, igualment s’ha prorrogat la campanya com ens informa Lidia Campsolinas Així doncs la campanya de vacunació de la grip a Castelló d’Empúries s'allarga al 16 i 17 de novembre de 9h a 12h al Convent de Santa Clara i d'11h a 13 h a l'OMAC a Empuriabrava. Recordeu que cal demanar cita prèvia al Centre d'Atenció Primària al telèfon 972 250 862 o a través del web de l'Institut Català de la Salut.

Mitjà

EL MÉS LLEGIT A ROSES