Impulsen una campanya de promoció turística amb el lema: “Jo em planto a l’Empordà”

Els Consells Comarcals del Baix i Alt Empordà conjuntament amb l'associació Alt Empordà turisme i la comissió turística del Baix Empordà inicien una acció promocional conjunta per incentivar el turisme de proximitat en un context on la crisi sanitària de la Covid-19 limita la mobilitat i el sector turístic s'ha vist fortament afectat per la crisi econòmica.

L'objectiu d'aquesta campanya, que s'inicia el 8 de juny i acabarà a finals de juliol, és atraure el nombre més gran de visitants a la zona, posicionar l'Empordà com un destí turístic segur, de proximitat i sostenible, i allargar la temporada més enllà dels mesos d'estiu. Les imatges que acompanyen a la iniciativa, que es pot veure al web www.emporda.cat, mostren el patrimoni i el paisatge de l'Empordà, evidenciant que les dues comarques tenen molts racons per descobrir per al visitant.

 

Els consells comarcals remarquen que és una gran oportunitat per a «refermar-nos com a una destinació turística de gran valor paisatgístic i cultural, i que compleix amb tots els criteris de seguretat que s'estan establint».