7 persones han perdut la vida en accidents de trànsit el primer trimestre del 2020

El primer trimestre del 2020 set persones han perdut la vida en accidents de trànsit. Quatre de les víctimes van patir un accident durant el cap de setmana. Tres de les persones mortes pertanyien a col·lectius vulnerables a la carretera, un era ciclista i dos motoriste

Durant aquest primer trimestre de 2020 set persones han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres gironines. Sis persones van patir un accident a les carreteres i una setena, un motorista va morir en una via urbana del municipi de Capmany.

Durant l’any passat en aquest mateix període nou persones van perdre la vida a les carreteres de les comarques de Girona. Pel que fa a aquesta primer trimestre de 2020 dues de les persones que van perdre la vida eren motoristes, un dels anomenats col·lectius vulnerables a la carretera. Un altre de les persones que va perdre la vida era un ciclista.

Pel que fa al pitjor mes del trimestre ha estat febrer amb un total de quatre accidents amb víctimes mortals. Ara, pel que fa des de que es va decretar l’estat d’alarma no s’ha produït cap accident important a la província de Girona, a la resta de carreteres catalanes si s’han registrat cinc víctimes mortals. Pel que fa al conjunt de Catalunya, 26 persones han mort en 21 accidents a les carreteres. La majoria dels accidents mortals s’han produït durant el cap de setmana o festiu. Pel que fa a la franja d’edat que suma més víctimes mortals va des dels 45 als 54 anys.