Contractació de 4 persones en situació socioeconòmica precària

El Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha contractat a través d’una subvenció del SOC a 4 persones aturades de llarga durada, 2 d’elles durant 12 mesos, i les altres dues per 6 mesos.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries un any més ha pogut contractar a 4 persones en situació socioeconòmica precària mitjançant una subvenció del SOC. Els casos que participen en aquest projecte estan derivats des de Serveis Socials.

 

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament el fet d’haver pogut augmentar tant el nombre de persones contractades, doncs el municipi en surt beneficiat amb el reforç de dos serveis molt necessaris, com les condicions de la subvenció del Programa Treball i Formació. El programa de Treball i Formació integra accions formatives i d’experiència laboral per afavorir la inserció laboral de les persones contractades. En aquests moments les 4 persones contractades es troben en fase de formació i a partir de la setmana que ve ja treballaran sobre el terreny.