Marisc, raïms i restaurants per la Nit de Cap d’Any

Tot a punt per la Nit de Cap d’Any. El raïm és el producte estrella d’aquesta nit tot i això cada vegada hi ha més persones que escullen altres alternatives per menjar al compàs de les dotze campanades. D’altra banda molts ciutadans viuran aquesta nit als restaurants.
El producte estrella la nit de cap d’any no pot ser una altre que el raïm, tothom esta acostumat a comprar-lo a ultima hora, d’aquesta manera asseguren que tenen el producte mes fresc, la varietat de producte mes clàssic es la aledo, però cada vegada agafa més adeptes el producte sense pinyol Enguany el raïm s’ha encarit un 30% respecte a principis de desembre, tot i que cada vegada hi ha més persones que busquen alternatives al raïm, i mengen olives o llaminadures al compàs de les 12 campanades, un altre dels productes mes demanats pel cap d’any, es el marisc i el rap, les peixateries de Roses s’omplen de persones que busquen aquests productes de Km0 i el més fresc possible, tot i això hi ha moltes persones que no volen cuinar, i gaudir dels àpats que ofereixen restaurants, ja que cada cop son més els que obren aquest dies, per això la majoria del peix que s’ha venut aquest dies ha anat destinat als àpats dels dies 24, 25 i 26 de desembre, ja que les compres per cap d’any es fan a ultima hora. També hi ha un gran nombre de ciutadans que escullen els restaurants i les ofertes hoteleres per celebrar l’entrada del nou any, així ho indiquen les reserves dels restaurants, que en la seva majoria superen el 90% i d’altres que ja ho tenen tot esgotat, Sigui com sigui vigilin amb els raïms i gaudeixin de la nit i no s’oblidin de demanar un desig, perquè com diu la dita el millor encara esta per arribar.