actes d'Empordoneses previstos per divendres

el cicle expositiu Empordoneses, ha preparat un parell d'activitats per aquest divendres a Ca l'Anita, la Taula rodona "Quin és el sentit i la funció de l'Art a inicis del segle XXI" i la presentació de l'edició limitada del catàleg d'Empordoneses 2019 que recull els treballs de l'exposició col·lectiva i multidisciplinària La Comunitat.

El divendres 29 de novembre a les 19.30 hores el cicle expositiu Empordoneses durà a terme una doble activitat a la sala d'exposicions de Ca l'Anita de Roses.

D'una banda, se celebrarà la Taula rodona "Quin és el sentit i la funció de l'Art a inicis del segle XXI" en què participaran Josep Maria Bernils; Conseller de Cultura Comarcal de l'Alt Empordà; Alfons Martínez, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Figueres; Eduard Bech, director del Museu de l'Empordà; Enric Tubert, historiador de l'art; i Alicia Viñas, artista.

I de l'altra, es presentarà una edició limitada del catàleg d'Empordoneses 2019 que recull els treballs de l'exposició col·lectiva i multidisciplinària La Comunitat que a l'estiu es va presentar a la Casa Empordà de Figueres i actualment es pot visitar a la sala d'exposicions de Ca l'Anita de Roses. I també les fotografies que conformen la instal·lació homònima que ha presidit aquestes dues mostres col·lectives.