El Festival benèfic pro Guinea Conakry, recapta 2300 €

El teatre municipal de Roses va acollir un any més el Festival Benèfic Pro-Guinea Conackry que cada any organitza l’associació rosinca Amics de Guinea-Conakry amb la finalitat de recaptar fons per a donar l’esmorzar diari als més de 300 nens i nenes de la “Cité Solidarité” de la ciutat de Conakry.

La Cité Solidarité és un veïnat on conviuen un bon nombre de famílies amb disminucions físiques i en una pobresa absoluta, ja que la seva disminució no els permet treballar i ni tan sols poden recórrer a l’almoina, ja que el veïnat es troba als afores de la ciutat.

Els fons obtinguts amb les campanyes impulsades per l’associació Amics de Guinea-Conakry es destinen a aquest col•lectiu, i concretament a garantir que als fills i filles d’aquestes famílies no els falti l’esmorzar abans d’anar a l’escola.

Esmorzar que consisteix en mitja barra de pa amb mantega i sucre i un vas de llet.

El festival benèfic d’enguany va comptar amb la col·laboració i actuació del Gimros Roses i l’Escola d’Art Coreogràfic de Llançà, on les seves ballarines van fer passar una tarda d’allò més distesa als assistents al festival.

L’entrada era un donatiu de 6 euros, i també es van vendre en el decurs de l’acte tires de números a 1 euro per optar al sorteig d’uns premis cedits per diferents comerços del municipi.

Des dels Amics de Guinea Conakry es vol fer un especial agraïment a totes les persones que van participar en aquest festival i que alhora contribueixen a que l’entitat pugui tirar els seus projectes endavant,  amb el festival de diumenge l’associació va aconseguir recaptar 2300€