El gran recapte recull 1.000Kg més d’aliments respecte l’any passat

Un cop fet el recompte aquest cap de setmana el gran recapte d’aliments de Castelló d’Empúries ha aconseguit recollir 1.000 Kg més d’aliments respecte l’any passat. Aquest increment i la participació de més voluntaris fa que la valoració sigui molt positiva.

Aquest cap de setmana hi ha hagut el Gran Recapte d’Aliments a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. La campanya del Gran Recapte s’ha portat a terme el divendres i el dissabte de 10h a 20 h als supermercats Mercadona, Esclat i Aldi. Un cop fet el recompte dels donatius que es van recollir en aquestes tres superfícies comercials la valoració és molt positiva.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per a aconseguir que les persones més necessitades del municipi rebin ajuda alimentària. Tots els aliments que es recapten van a parar al banc d’aliments que gestiona Càritas de Castelló d’Empúries. Els  usuaris beneficiaris d’aquests aliments han passat prèviament per un estudi socioeconòmic per part dels serveis socials del municipi. Aquesta campanya s’ha portat a terme gràcies a una trentena de voluntaris de diverses entitats, associacions i centres educatius del municipi com Càritas Parroquial de Castelló d’Empúries, l’associació El Tamariu, els Instituts de secundària i els Espais Joves.

Com a novetat d’aquest any, el Gran Recapte ha substituit les bosses de plàstic per bosses reutilitzables.

EL MÉS LLEGIT A CASTELLÓ