El Casal de Castelló organitza una excursió a Espinelves

El Casal de Castelló df’Empúries organitza una excursió d’un dia per anar a Espinelves a visitar la Fira de l’Avet. La sortida és el dia 4 de desembre i les inscripcions estan obertes.

 La Fira de l’Avet d’Espinelves és una de les fires de Nadal més singulars de Catalunya. Es desenvolupa en un poble de pessebre, de carrers i cases ben cuidades, on encara es pot sentir l’olor dels pobles d’abans a l’hivern, de llenya cremada a la llar de foc, envoltat de camps i frondosos boscos, que acull al visitant com si es tractés d’un veí més. En aquesta fira el visitant es pot proveir de l’avet de Nadal, especialment de les varietats més conreades a la zona, el Masjoanis i la Picea Excelsa, un arbre que es ven amb pa de terra i que es pot replantar de nou. També hi ha parades d’artesania i d’alimentació de qualitat i també s’hi pot gaudir de les diferents exposicions (d’herbes remeieres, pintura, bonsai, tapís, ceràmica, cases o estris en miniatura, escultures, etc) i dels espectacles que diàriament hi tenen lloc. És per aquest motiu que des del Casal de Castelló d’Empúries s’organitza una excursió per visitar aquest indret tan pintoresc.

La sortida és d’un sol dia i des del Casal s’anima a tothom a puntar-s’hi per començar a sentir el Nadal més a prop i de retruc conèixer un dels pobles més bonics de la zona del Montseny.