Festa solidaria a l’escola Els Grecs de Roses

Com cada any, des de el 2012, l’escola Els Grecs  ha tornat a organitzar la festa solidaria, que munta a  benefici de la Marató de TV3. Un mercat de manualitats, una fira de joguines de segona mà i una xocolatada popular son les principals activitats.

Dilluns a la tarda l’escola Els Grecs de Roses, va tornar a celebrar la festa benefica que organitza cada any per col·laborar amb la Marató de Tv3, una festa en la que participen la totalitat dels alumnes de l’escola, preparant les manualitats que desprèn venen en el mercat de manualitats de Nadal, on participen els alumnes del cicle inicial i mitja així com els alumnes que es queden a menjador. També es munta una fira de joguines de segona mà, amb les donacions de tots els alumnes, i una gran xocolatada amb coques i melindros, que donà l’empresa de càtering que subministra a l’escola.

 

Els actes benèfics clouran el dimecres 4 de desembre amb l’espectacle de  Nadales a càrrec dels alumnes més petits de l'escola i el segon espectacle de playbacks/coreografies a càrrec dels alumnes més grans de l'escola , que es farà al teatre municipal de Roses.