Les obres del correcan molt avançades

El passat mes de setembre Roses va iniciar les obres per a la creació d'una àrea d'esbarjo de gossos situat a l'olivar municipal de la Gran Via de Pau Casals. El correcan va ser un dels projectes, escollits per votació popular en el procés de Pressupostos Participatius de Roses del 2017, actuació que  permet introduir un nou concepte de parc urbà a la població, amb zones de joc i activitats per als animals, d’estada per als propietaris, i amb l’equipació sanitària necessària per mantenir net tot l’espai.

Les obres estan ja molt avançades i tot apunts que en dues o macim tres setmanes es podria inaugurar el nou equipament,

Per garantir la seguretat d’animals i vianants, tot l’espai estarà envoltat per una tanca perimetral per evitar la fugida dels animals i que aquests puguin córrer lliurement a l’interior del parc. El circuit correcan incorporarà dues plataformes amb elements de joc per facilitar l’activitat física i la diversió dels animals. A més, el projecte contempla el condicionament de l’espai amb bancs i zones d’ombra per als propietaris.

 

El mobiliari del parc estarà integrat per 4 espais de jocs tipus «agility», a més d’una font amb abeurador per a gossos, bancs, papereres, dispensadors de bosses i la senyalització informativa necessària amb les normes d’ús de l’espai.