Dissabte s’inaugurarà a Roses l’exposició la Comunitat de Empordoneses

Dissabte a les vuit del vespre s’inaugurarà a  Ca l’Anita de Roses l’exposició La Comunitat pertanyent al cicle expositiu Empordoneses.

Es tracta d’una mostra col·lectiva que, en motiu de l’efemèride de la desena edició d’Empordoneses, presenta una selecció retrospectiva de 12 peces de diferents artistes i disciplines amb algunes de les obres més destacades que s’han pogut veure al llarg de les 9 edicions anteriors en alguna de les moltes exposicions que s’han fet. El comissariat de la selecció ha anat a càrrec de Pilar Farrés, coordinadora del cicle; i l’historiador de l’art Enric Tubert.

 

 

Els artistes que exposen obra són Laia Bedòs, Adrià Ciurana, Narcís Coderch, Narcís Costa, Alex G. Cuadras, Antoni Federico, Ramon Fort, Manel Gràvalos, Claude Lambert, Núria Surribas, Alicia Viñas i Juanjo Viñuela.

Ca l’Anita  també acollir’a  la mostra La Comunitat, obra de Pilar Farrés, i el fotògraf Àngel Reynal que esta formada per més de 260 retrats fets a molts dels protagonistes que han format part del cicle al llarg de la darrera dècada; ja siguin artistes, patrocinadors o audiència.

A part de l’exposició també s’ha organitzats altres actes com una taula

rodona "Quin és el sentit i la funció de l'Art a inicis del segle XXI".

Un taller de fotografia amb mòbil “Knowhow” que impartirà Angel Reynal  i un taller creatiu “Desfer per tornar a fer” A càrrec de Pilar Farrés i Fiona Morrison