Apareix el pescador submarí que va desaparèixer l’any 2017 a Roses

El pescador submarí que va desaparèixer l’any 2017 a Roses ha tornat a aparèixer a Holanda. Ara els Mossos d’Esquadra han sol·licitat al jutjat una ordre de recerca i captura per que ha pogut cometre una possible estafa.

Aquestes imatges que veuen daten del 30 de novembre del 2017. Una dona va haver d’alertar als serveis d’emergències sobre el presumpte accident que hauria patit el seu germà, un home de 43 anys, mentre estava practicant la pesca submarina a la punta Falconera de Roses. Aquesta trucada va fer activar les alarmes i Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, SEM i també la Policia Local de Roses van estar pentinant la zona durant dies per terra, mar i aire. Finalment, després de diverses jornades buscant el pescador es va donar l’home per desaparegut.

Segons ha avançat el diari El Punt, l’home de 43 anys que respon a les inicials M.P.P. va ser identificat per la policia holandesa a l’aeroport d’Amsterdam. L’home no va ser retingut ja que no existia cap ordre de detenció. Únicament constava com a desaparegut. Va ser el 12 de juny d’aquest any quan els Mossos d’Esquadra van rebre un informe on se’ls informava dels fets i ara, la policia catalana, ha demanat al jutjat de Figueres que s’obri una ordre internacional de recerca i captura ja que, segons sospita la policia, podria ser l’autor d’un possible delicte d’estafa per poder cobrar vàries assegurances que el pescador submarinista hauria contractat. Però aquesta estafa no l’hauria comès sol, sinó que tindria la complicitat de la seva germana i dels seu cunyat. Ara, l’atestat de desaparició ja s’ha donat de baixa.

Mitjà

EL MÉS LLEGIT A ROSES