Presó per a un home per violar tres vegades a la mateixa dona

El jutge d'Instrucció 6 de Figueres ha enviat a presó un home de 39 anys i veí de Figueres acusat de violar la mateixa noia tres vegades en una nit, i intentar-ho una quarta. Els fets van passar a Hostalets de Llers (Alt Empordà) la matinada de dijous. Agressor i víctima es coneixen i van acabar en una barraca apartada de la localitat. Allà, l'home hauria agredit sexualment tres vegades la dona i ho hauria provat una quarta, motiu pel que la víctima va quedar ferida. A quarts d'onze del matí, un veí la va veure sortint de la barraca i ella li va demanar ajuda. De seguida es van activar els Mossos d'Esquadra que van anar al lloc dels fets on es van trobar el veí amb la noia.

La versió de la dona és que, sobre les 4.00 hores, tots dos van acabar en una barraca d'uns horts del nucli de Hostalets de Llers en la localitat de Llers. Allí, ell la va violar tres vegades, ho va intentar una quarta sota amenaces i, després, la va deixar lligada, encara que, al matí, ella va aconseguir deixar-se anar i demanar ajuda a un veí.

La comissaria dels Mossos d'Esquadra va registrar sobre les 10.30 hores una trucada d'un home que explicava que una dona li havia demanat ajuda i li havia explicat que havia estat objecte d'un assalt sexual i d'una detenció il·legal. A penes deu minuts després, el presumpte agressor va acudir a aquesta mateixa dependència policial per a explicar que havia mantingut relacions consentides amb una coneguda, però que ella s'havia copejat involuntàriament i que estava ferida.

Mitjà