Diari digital de l'Empordà

Agenda

Empuriabrava acull la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Darrera oportunitat per sumar els punts necessaris que donen accés a les grans finals de setembre

El paisatge empordanès a l’abast de tothom

Les àrees de turisme del  Consell Comarcal de l’Alt Empordà i del Baix Empordà coorganitzen un seguit de visites guiades amb l’objectiu de donar a conèixer el territori i crear un relat comú entre els espais de tot l’Empordà. Programen cicles temàtics que acosten el paisatge empordanès a tota mena de públic.

 

El programa d’activitats dedicat a espais naturals ha tingut molt bona participació en el primer tram d’activitats que s’ha realitzat del 24 de març al 13 de juny. En total s’han fet tretze visites -vuit a l’Alt Empordà- a llocs singulars amb un propòsit molt concret. Els assistents van visitar el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà resseguint amb bicicleta el camí de l’aigua; el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter cercant el patrimoni de pedra seca o el Parc Natural de Cap de Creus per descobrir el paratge de Tudela.

 

Les visites tenen una durada d’unes tres o quatre hores, amb dificultats ben diverses perquè tothom trobi l’activitat adequada. Totes són gratuïtes

 

Les visites es reprendran, després de l’estiu, el diumenge 8 de setembre amb una visita guiada de dues hores al Massís de l’Ardenya al Baix Empordà i a l’Alt Empordà el cicle es tornarà a posar en marxa el 15 de setembre al Parc Natural de Cap de Creus amb una visita amb snorkel de baixa dificultat, malgrat que és imprescindible saber nadar. Tota la informació d’aquestes visites guiades es pot trobar al web www.empordaturisme.com. És imprescindible inscriure’s a cadascuna de les activitats.

Els Vins sota les estrelles

Divendres 30 d’agost (20 h – 24 h)
Tornem a portar l’Observatori d’Albanyà a casa !!!
Podrem gaudir d’una sessió dirigida per astrònoms de l’observatori als jardins del celler.
La vetllada serà amenitzada pel reconegut Jordi Herrera de So Empordà.
Copa de benvinguda
Sopar de tastets, embotits, formatges, pà amb tomata i postres
Tast dels nostres vins del celler
Preu: 25 €, nens < 6 anys entrada gratuïta i fins a 12 anys 10€
Cal fer reserva i pagament abans del 27/08/19
Places limitades

anuncia't a la televisió