Demanen nova comissaria Policia Local

El partit de Ciutadans va demanar en l’últim ple de l’Ajuntament de Roses la construcció d’una nova comissaria per a la Policia Local. Una demanda que segons va dir el seu portaveu, és molt necessària per centralitzar totes les tasques que realitzen els agents, per donar-los un millor espai i perquè puguin treballar en millors condicions.

En l’últim ple de l’Ajuntament de Roses, el regidor de Ciutadans va demanar la construcció d’una nova comissaria de la Policia de Local que permetés centralitzar tots els serveis del cos policial a més de millorar-los l’espai de treball.

Actualment Des de ciutadans demanem una nova comissaria de la Policia. Ja s’ha vist a altres poblacions que tenien ubicats al nucli la seva policia local i per falta de centralització dels espais ho han fet fora. La nostra policia es qui ens dóna la seguretat. És qui ens fa que vivim a un poble tranquil. Son 50 agents, molts vehicles. Un espai molt reduït. Creiem que necessitem més espai. Quan venen les persones, han aparcat el cotxe malament. Venen a pagar la seva multa, a més a més les hem d’enviar al cementiri.

Les persones dolentes que abandonen al seu gosset ubicat a un altre lloc. Que la policia estigui ubicada, que tinguin un espai que estigui centralitzat. Pensem que la policia hauria d’estar a un lloc centralitzat. Més ampli. Creiem que és necessari una nova ubicació. Aquest edifici podríem aprofitar per posar un arxiu.

Mitjà

anuncia't a la televisió