El col·lectiu Les garotes organitza la vaga feminista a Figueres

El col·lectiu feminista i anti-capitalista  "Les garotes" ja es prepara per organitzar una vaga reivindicativa per el dia 8 de març. Un acte que servirà, també per commemorar el dia de la dona treballadora amb la intenció de visibilitzar les tasques no remunerades que fan les dones i per denunciar les violències i desigualtats que pateixen.

Les garotes, el col·lectiu feminista anticapitalista ja es prepara per la vaga del 8 de març. Des de les garotes s'ha convocat un taller de pancartes a les 19 de la tarda i les 20 començarà la manifestació. Un acte reivindicatiu que vol visibilitzar les tasques no remunerades que fan les dones així com denunciar les violències que pateixen.

Una vaga que vol animar el màxim nombre de dones a participar-hi per tal d'aconseguir una aturada, ja sigui laboral però també de cures i d'aquelles feines que recauen habitualment sobre les dones.

Una manifestació, que també serveix aquest col·lectiu per celebrar el segon aniversari de la seva creació. Des del dia de la dona treballadora i fins el 7 d'abril les Garotes han preparat diferents activitats com d'un taller sobre Figueres en perspectiva de gènere.

Mitjà