Roses assistirà a la Fira de Turisme del Mercat del Ram de Vic amb promocions especials de les empreses locals

Descomptes especials d'entre un 10 i un 25% en apartaments, restaurants, port de Roses, atraccions, sortides amb embarcacions, excursions amb tren turístic i bateigs de submarinisme, són alguns dels avantatges amb què podran comptar durant la temporada 2018 els osonencs que s'apropin a l'estand d'informació de Roses, durant el Mercat del Ram de Vic.

 

Per donar a conèixer aquesta promoció, el consistori editarà material específic pensat per a aquesta acció, on es presentaran els detalls de les diferents promocions de les empreses de Roses. Les empreses de Roses interessades a participar en aquesta acció, poden presentar les seves propostes a l' Àrea de Turisme fins al proper diumenge 4 de març.

 

Els establiments participants fins ara en aquesta campanya són: hotel Grecs, creuers Don Pancho, Port de Roses, Tren Turístic Cultural Roses Exprés, càmping Rodas, creuers Els Blaus de Roses, els restaurants Falconera i L’Àncora i Finques Company. 

 

L'objectiu és atreure els visitants osonencs i fidelitzar-los amb la destinació,aprofitant el nombrós públic que visita cada any el Mercat del Ram de Vic atret per les diferents exhibicions, concursos, activitats lúdiques i esportives, i mostres de gastronomia, turisme, etc, que s’hi realitzen.