L’Assemblea per Vilajuïga es tornarà a presentar a les eleccions municipals repetint cap de llista i incorporant noves cares

L’ordre dels candidats l’han escollit els veïns en unes votacions populars celebrades aquest diumenge

L’agrupació d’electors Assemblea per Vilajuïga es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el pròxim 26 de maig, amb una llista encapçalada per l’actual regidor i portaveu del grup municipal Tavi Llorente, i diverses cares noves. L’ordre dels candidats l’han escollit fins a 117 veïns que han votat en les primàries que s’han celebrat aquest diumenge a la plaça major i al mercat d’intercanvi i segona mà del municipi.

 

A banda de Tavi Llorente, els altres tres regidors que actualment formen el grup municipal d’Assemblea per Vilajuïga també repetiran com a candidats a les pròximes eleccions. En aquest sentit, Simó Colls i Paula Pairó ocuparan el segon i el tercer lloc respectivament i Ernest Pous tancarà la llista en la novena posició.

Pel que fa a la resta, Roser Ripoll (quarta), Ferran Ymbert (cinquè), Ricard Llorente (sisè), Puri Ruiz (setena), Rosa Giralt (vuitena) i Ernest Pous (novè) configuraran una llista a la qual caldrà sumar com a suplents a Albert Garcia (desè), Roser Muntaner (onzena), Jordi Curto (dotzè), José Luís Martín (tretzè) i Josep Maria Puignou (catorzè).

Aquesta jornada de votacions, que ja es va celebrar fa quatre anys quan Assemblea per Vilajuïga va presentar-se per primera vegada a unes eleccions municipals, ha permès configurar una llista intergeneracional –on les edats de les persones que en formen part van dels 22 anys als 70– i paritària, on en cada grup de cinc trobem com a mínim dues dones.   

Resultat:

 1. Tavi Llorente (109 vots)
 2. Simó Colls (95 vots)
 3. Paula Pairó (76 vots)
 4. Roser Ripoll (65 vots)
 5. Ferran Ymbert (63 vots)
 6. Ricard Llorente (57 vots)
 7. Puri Ruiz (48 vots)
 8. Rosa Giralt (38 vots)
 9. Ernest Pous (*no ha participat de les primàries però s’ha acordat reservar-li el novè lloc per tancar la llista, just abans dels suplents)
 10. Albert Garcia (38 vots)
 11. Roser Muntaner (28 vots)
 12. Jordi Curto (21 vots)
 13. José Luís Martín (17 vots)
 14. Josep Maria Puignou (17 vots)